Bedrijven

 

Bedrijfsyoga

is meer dan alleen yogalessen in een bedrijfsmatige omgeving.
Het omvat een unieke combinatie van yoga en meditatie. De oefeningen hebben een sterk reinigende werking waardoor gifstoffen maar ook pijn, angst, stress en frustraties worden opgelost.

Bedrijfsyoga werkt niet op je spieren, maar op je klieren. Aangezien je klieren de regelaars in je lichaam zijn, zoiets als je softwareprogramma, heeft Bedrijfsyoga zo´n snelle en effectieve werking. Door de oefeningen herschrijf je als het ware je `softwareprogramma`.

Bedrijfsyogaoefeningen zijn simpel en iedereen kan ze doen, zittend op een stoel of staand. Je hoeft niet bijzonder lenig te zijn en de oefeningen kunnen in werkkleding worden uitgevoerd.

De training vindt plaats op de werkplek, meestal in een vergaderruimte of conferentiezaal. Bedrijfsyoga is meer dan alleen yogales in een bedrijfsmatige omgeving.

Met Bedrijfsyoga investeert u in de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers en draagt u bij aan een positieve werksfeer met een hoog rendement.

Duur: 30 – 60 min

 

website_taalinstellingen_9d0e25c1f0c325bc168_0a_taal_top

Jeroen-Maas-Logo-Klein

 


 

 

Alexandra is internationaal gekwalificeerd Kundalini Yoga docente, lid van de international Kundalini Yoga Teacher’s Assosiation (IKYTA) en lid van de Kundalini Yoga Vereniging Nederland (KYN). In 2013 heeft ze de HBO opleiding basis medische vakken afgerond en in 2017 was de cursus intuitive ontwikkeling en creatieve therapie met succes voltooid. Sinds  2017 is ze erkend lid van CAT  (collectief alternatieve therapeuten), waardoor sommige verzekeringen de behandelingen vergoeden.


                      


NTI CertificaatKRI Certificate


                          

                                            


KvK: 34356695
BTW: 239621062 B 02
CAT: CM0833-18-08-17
AGB-Code: 90064479 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren