Docente

Het levenslicht heb ik voor het eerst 1971 in Salzburg/Oostenrijk mogen aanschouwen. 

Reizen naar Australie en Afrika brachten mij ertoe mezelf door middel van schilderen te ontplooien. Neem even een kijkje:  www.XelasWorld.com

De drang naar nieuwe inspiratie heeft mij in 2000 naar de kleurrijke wereld van Amsterdam geleid.  Hier kwam ik in 2003 in aanraking met Zwangerschaps-Yoga, gevolgd door Hatha Yoga.

Na 4 jaar bracht de Hatha Yoga niet meer de voldoening die ik zocht en ben ik gestart met een pittigere vorm: Kundalini Yoga.

Deze vorm van yoga voelde voor mij zo goed, dat ik in 2007 de internationale teacher training ben gaan volgen via Yoga Lifestyle Studio in Amsterdam.

Toen heb ik mijn spirituele naam aangevraagd die speciaal voor je wordt uitgezocht.

Ik heb de naam Guru Gian Kaur gekregen, wat samengevat “Een wijze lerares die mensen van het donker naar het licht kan brengen”, betekent.

Ik ben internationaal gekwalificeerd Kundalini Yoga docente, lid van de International Kundalini Yoga Teacher’s Assosiation IKYTA, lid van de Kundalini Research Instituut (KRI) en lid van Kundalini Yoga Nederland (KYN). In 2013 heb ik de HBO opleiding “Basis medische vakken” afgerond om nog diepere kennis van het menselijke lichaam te krijgen.

Sat Nam

NTI Certificaat